laupäev, 18. aprill 2009



Olla ja nautida...
Teate kui kütkestav on vaadata 6 vaprat poissi, kes üritavad rööbaspuudel kätelseisus olla, et aidata Norra filmitudengil meie koolist ja võimlemisest filmi teha. Mitukümmend katset, et saada valgus paikka, et tasakaalus püsida ja oi kui palju maandumisi kruusale ning üksteisele kaela. Aga tehtud said:)

Meie koolikompleksi vanim ja väärikaim hoone saab üsna pea uue rookatuse alla. 200 00 taani krooni, et majale uus pilliroost müts pähe punuda. Õpetaja on aga murelik, sest ka kõik maja seinatalad tuleb vahetada, selleks aga nüüd ja praegu raha pole.

Nädalavahetusele omaselt puhkasime ja mängisime täna. Hommikul kui enamus meie internatsionaalperest magas väntasin ma Svendborgi sisseostudele ning peale lõunast suundusimes oma seltskonnaga mere äärde, kus mujetada, õllekõhtu kasvatada ja päikest nautida. Tuulevaikset kohta tuli otsida, aga kui see leitud saime mõnuga sillerdavat merd ja seal silavaid paate ning laevu jälgida. Otseloomulikult andis mu tagumik õhtuks märku sadula kõvast pinnast, õtbkuigi 32 km ei ole teab mis suur distants.

Välibassein võtab ka juba ilmet, varsti on lootust sinna ujuma pääsedaJ Rannavolle on juba hoos nii nagu ka golf ja lendava taldriku lennutamine:)

Kommentaare ei ole: