pühapäev, 30. november 2008





Nädalavahetus möödus üsna rahulikult. Reedel tegime teist poolt spottimise testist, kus saime naerda nabani ja meie „jänesed” meid lõpuks lausa kartma hakkasid. Nemad teevad erinevaid hüppeid ja saltosid, ning meie ülesanne on kindlustada nende turvaline hüpe ja maandumine. Johana noormees Daniel (Rootsi) ütles, et me katsusime ta tagamikku 13 korral, kuid parim puudutus oli jaapanlasest Akiral Kui meid Maarjaga koos spottima pandi, siis Daniel oli üsna kaame näost, sest isegi kui tema teeb korraliku hüppe, siis meie oma oskamatuses võime selle ära käkkida...

Õhtu veetsime internatsionaalsel pallimänguturniiril, kui meie kaks leadershipi klassi võtsid omavahel mõõtu hokis, kossus ja jalkas. Auhinnaks võitjale sokid ja käepaelad, mis meie motivatsiooni lakke tõstis. Meie tiim töötas tõeslises tuhinas sokkide nimel. Hokis andsime võiudu teisele klassile, sest seal on kaks kanadalasest hokikunni, kuid kossus ja jalks tegime nii puhta töö. Vihje- meie võistkonnas on Hugo ja Mariano!!! Nad on erilised tähed, kui neil oli võimlus skoorida, siis lõid nad palli tüdrukutele ja andsid neile võimaluseJ Ühesõnaga saime meie mitu uut NIKE sokipaari ja teine klass sai siiski ka lohutusena sokid, aga peamine oli mängulust ja säde õpetaja silmis, kui ta teatas et oleme siiani ta parimad internatsionaalid:)

Õhtu veetsime väikse kambaga Svendborgis, kus ma keeldusin õlut joomast ja jõin hoopis jogurdit, mille peale poisid korralikult itsitada said... Laupäeval tegin linnatuuri, et pisut end tuulutada, õhtul jäin kooli. Paljud olid linnas peol, kuid mul ja Maarjal oli valveõpetajaga nii põnev jutuajamine, et jäime bussist maha. Maarja läks 2 tundi hilisema bussiga, ma otsustasin magusa une kasuks.
Täna on korra ja kohuse kohaselt tehtud suurpuhastus ning õhtul tegime kõik koos lauakaunistusi, mis oli nii rahustav ja mõnus!
2 nädalat veel ja me keegi ei tea, mis toimuma hakkab, sest õpetajad on salapärased ja uue tunniplaani kohta infot ei anna... Eks aeg näitab:)

Kommentaare ei ole: