kolmapäev, 4. veebruar 2009

Kogu tänase päeva ilus ja võlu varjutas õhtul juhtunu. Nimelt elab meie koolis jaapani tüdruk, kes käib lähimas linnas tööl ja on taanis vahetusprogrammiga giid. Täna töölt tagasi tulles astus ta bussi tagant teele ning sai vastu tulevalt autolt tugeva löögi. Kohal oli 2 kiirabi, politsei. Algul oli teadmatus, öhtusöögi lõpuks selgus, et see oli Mika ja koolis on üsna nukker meeleolu. Olukord on tõsine, kuid millised on vigastused on, me ei tea. Hoiame aga kogu kooliga pöialt, et ta ilusti paraneks.
Pisut helgema poole pealt... Käes on OD-nädal, kus teeme hulle asju nii nagu vanasti kombeks oli. Tänast päeva alustasime ühise suurpuhastusega- mina oma kambaga koristasin hüppekeskust (mattide puhastamine, seinte ja akende pesemine jne). Koolimaja on kohe palju puhtam.
Edasi oli kaks 90 min võimlemistundi. Esimene neist baasvõimlemine, kus primitiivseid liigutusi tegime elava klaverimuusika saatel ning teises hüppasime üle kitsede, turnisime varbseintel ja ronisime köitel, mille tagajärjel käed üsna rakkus on. Seda kõike ka vanaaegses riietuses, nalja oli palju. Viimane tund oli lõõgastav- kodukino vanaaegse taani filmiga, mille keelest ma kahjuks mõhkugi aru ei saanud.
Eestlased saabusid ka täna. Neid on 17, nii et koolimajas siblib nüüd palju noori pisikesi eesti piigasid ringiJ Käisime nendega ronimas, mistõttu peopesad ja käed veel teise korraliku võhma said... Aga tore on juJ

Kommentaare ei ole: