pühapäev, 14. september 2008

Hei-hei!
Nüüdseks olen siin Ollerupis olnud juba 5 nädalat, mis on möödunud kui linnulennul. Inimesed on tuttavad, õpetajad on omadJ

Nädalavahetused mööduvad alati kiiresti. Reedel olime üsna „kodused”. Sõime kooki ja jutustasime oma eludest nagu ikka. Laupäeval käisime väikse seltskonnaga päeval linnas: 3 poissi ja 3 tüdrukut ja 6 ratast. Ratas on ikka üks imeleiutis, mis on hea reisikaaslane ja parim sõber rahakotile, säilitades selle sisu. Pealegi saad vabaduse liikuda just siis kui sullle vaja. Ostsime poodisest vajaliku, poisid olid näljased ja tulid kella 12-ks lõunale tagasi, tüdrukud jäid veel linna. Poisid jõudsid pooleteise tunniga teha sisseostud ja libistada rõõmsalt ka õlut.
Õhtul läksime taas linna, seekord aga juba Burgstenisse tantsu vihtuma ja mõnusalt aega viitma. Algul 4 tüdrukut ja naistejutud, siis aga kogu kupatus ja palju tantsu. Õnneks on seal ka pitsabaar, mis poisid suuremast kõhutühjenemisest päästab.
Täna hommikul olin varakult üleval, et pesud puhtaks pesta ja ootan nüüd kannatamatult, et need ära kuivaksid, sest pean homseks reisiks koti ära pakkima.
Paljud olid omadega täna outis, ühele õnnetule käisin isegi võileiba viimas, sest hommikul ta süüa ei suutnud ja lõuna magas lihtsalt maha...
Vapramatega käisime aga ID-hallis vibu laskmas, kossuviskeid harjutamas ja pinksi toksimas. Peale lõunat tegid kõik väikse uinaku. Just hetk tagasi läks suurem osa rahvast oma kottide ja kodinatega bussi poole ja stardib Stockholmi, teine sats läheb homme varahommikul Poole ja Islandile ning meie lahkume peale hommikusööki Kopenhaagenisse. Seega on kool üks suur rännukeskus hetkel.
Reisi ootame kõik väga, sest vajame puhkust ja vaheldust!

Hääd!!!



2 kommentaari:

Mari ütles ...

Kauaks sa sinna reisule jääd?
Ja miks üldse läksid- oligi nagu puhkus?

Kadri ütles ...

Ei ole puhkus. Täitsa kool, see on õppereis, mis on normaalne siinsetele koolidele:)