reede, 26. september 2008

Heihoo!

Täna sain hakkama umbes 100 "handspring´iga". Ehk siis salto läbi kätelseisu. Alates tänasest saavad kõik rühmvõimlemise ja tantsu piigad õppida 4 reedet saltosid ning kõik salto tüdrukud võimelda ja poisid tantsida.

Soojendus oli nii raske, et enamusel meil oli hing paelaga kaelas. Põhiosa oli aga palju lahedam. Peale esimest katset sooritada handspring võttis õpetaja mind endaga kaasa nagu palju teisigi. Meid lahterdati algajatesse ja alustasime lihtsamate harjutustega. Visa hing viis mind aga tunni lõpuks juba nende juurde, kes on heal tasemel. :=)



Nature Lifes õppisime täna ühe tikuga tuld tegema. Nii uskumatu kui ka see ei ole, on meie seas terve posu inimesi, kes täna esmakordselt kirvest käes hoidsid ja sellega puulõhkumist õppida püüdsid. Minu jaoks ennekuulamatu... Teisalt eks maailm muutubki ja kui inimene ei pea saunaahju tuld tegema, siis üsna tõenäoliselt ei oska ta seda ka teha. Igatahes tundsin end väga kogenud puulõhkuja ja tuletegijana!

Annegrete lõikas täna Kata katkised juukeotsad ära. Nüüd on juuksed palju kergemad ja pehmemad- mõnus kohe! Ta ei ole küll seda õppinud, aga saab väga hästi hakkama. Raha ta vastu ei võtnud, kui suurt Eesti sokolaadi nähes hakkasid ta silmad lausa särama!

Homme on rekordite päev ja õhtul pidu, aga sellest siis kui midagi rohkemat üelda oskan...


Lehva-lehva!

Kommentaare ei ole: