reede, 15. august 2008

Lõkke lõhn on mönus:) Meie tänaõhtune üritus kätkes endas lõkkeõhtut ja saiakeste küpsetamist lõkkel koos jutuajamiste laulude ja mõnusa olemisega. Mmmmm...
Hommik hakkas see eest väga vara. Kell 6.09 krapsasime kõik voodist üles tuletõrjealarmi peale. Haarasin vaid pusa ja pistsime punuma. Esimene reaktsioon oli küll, et kas tõesti tulekahju, kui ma aga koridoris õpetajat nägin, siis taipasin, et tegu on õppusega. Olin seda tegelt oodanud, sest saime tuletõrjeinstruktsioonid sel nädalal, kuid eeldasin, et nad teevad selle päeval, mitte varahommikul magusa une arvelt. Igatahes olime kõik peale kahe 19 sekundiga õues ja ainus asi mida kästi jälgida oli uskte kinni tõmbamine enda järelt. Peale õppust keerasin end kül veel veidiks teki alla, kuid uni enam ei tulnud.

Peame tõusma iga päev (va pühapäev) kell 7.00. Neel kelle kord on koristada alustavad koristamist juba 7.00, seega tõusevad veelgi varem. Hommikusöök on kõigil ühiselt 7.25 ja sinna hilineda ei tohi. 8.00 peame olema hommikukohtumisel ja edasi on meie päevaplaanis 2 loengut, 12.00 lõuna, peale lõunat kogunemine ja taas 2 loengut. Õhtul mingi üritus või iseseisvad harjutamised. Täna oli meil kõigil koos tantsuklass. 130 inimest tantsivad koos, see on üsna võimas tunne. Ka lauldes on selline surin sees, sest kõla on super.

Täna jõudsin Svendborgis ka käia. Meil oli linnapeal aega täpselt tunnike ja uskuge või mitte, kuid kõik said omale esmavajalikud asjad ostetud. Nii et mul on nüüd näiteks vahvad punased põlvpüksid millega võimelda ja spreipalsam juustele, et nendega pisut lepitust leida 3x päevas juuste pesemise osasJ

Eile meil midagi eriti ägedat koolis ei olnud, kuid õhtune „high school evening” oli mega. Õpetajad olid koostanud eeskava, sõime kooki, jõime morssi ja otseloomulikult laulsime. Enamus õpetajaid oskavad siin pilli mängida ja eile üks õpetaja mängis saksofoni. Kananahk ja külmavärinad- niiiiiiiii armas ja mõnus oli!!! Ja Mariano mängib just nüüd ja praegu mu kõrval kitarril imeilusaid lugusid. Siin koolis on tohutult palju andekaid inimesi!

Päikest!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

im your favorite reader here!

Mari ütles ...

heia!

Tahtsin teada anda, et sinu valge koti sang läx katki:(
siis tahtsin ütelda, et ära enam kollasega kirjuta, sest seda on halb lugeda:D
Ning kolmandaks, kas teeme koos vennale kingi:D
ning neljandaks olen sulle nüüd kirjutanud:D
Kallidmusidpaid:D:D

Citysiil ütles ...

Kata, sinu blogi lugedes tundub, et sa oled paradiisis ja mul on hea meel, et sa seal oled :)
Ja, jah Maril on õigus, ära kollasega enam kirjuta - raske on lugeda :)

Katre ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Katre ütles ...

Nii tore on Su tegemistest lugeda, Kadri!!! See kool on ju nagu Sulle loodud :) Trenniisu tuleb lugedes intensiivselt peale. Nii äkki kadusid sinna Taanimaale ära, oleks Sind veel väga näha tahtnud. Igaljuhul tervitused Tallinnast. Kirjutan mõni päev pikemalt ka. Pai ja palju jaksu Sulle!!!

Kadri ütles ...

Nii tore, et loete! Ei kirjuta enam kollasega...