pühapäev, 10. august 2008

Uhhh, täna saime tunda esimest korralikku taanlaste trenni. See oli mõeldud meile tutvusmiüritusena, kus olid koos kõik nii internatsionaalid kui ka põhjamaakad. Mängud olid ikka hästi kehaliselt aktiivsed- ronimine, jooks, roomamine, kükist hüpped jne. Aga tõeliselt FUN oli. Peale 1,5 tundi vajasime kõik pesemist. Kuna meie ühikatiivas on vaid 4 dussi, siis tekkis meil üsna pikk järjekord, mis aga lahenes üllatavalt kiiresti, sest söögini oli ju vaid pool tundi. Süüa saame korralikult. Hommikul 7. 25, edasi 12.00 lõuna, 15.00 refreshment ehk siis väike vahepala, kas puuviljade või magusa saia näol. Õhtul kell 6 saame õhtusöögi, kus edastatakse ka kõik tähtsad uudised ja 21.00 ajal on õhune turgutus, puuviljade või aedviljade näol. Vahel ka kook, nagu täna:)
Nö aktusel saime lühiülevaate koolist ja laulmine on siin väga moes. Esimeseks ühiseks lauluks oli inglise keelne „What a wonderful word”:)
Eile saime oma esimesed Ollerupi pakikesed, kus olid sees kiirköitja, kirjutusblokid, sinine lauluraamat ja otseloomulikult elastikside ja kaks kinnitust. Selge ju, mida me kõige enam vajame-spordikool...

Üks väga väsitav päev on seljataga, aga see oli ka väga lõbus. Tulime just koogisöömiselt ja ühislaulmiselt. Ausõna piirdusin ainult ühe tüki koogiga:)
Enne seda oli meil kooli tutvustav tuur. Igas saalis või paigas pidime tegema midagi, nt kinnistega silmadega partnerit õpetama jalgpalli rõngasse ajama, ronima üksteise külge kinniseotult üle takistusraja, tegema spagaadiketi, panema kujundeid kokku, ronima hüpperajal uksemattidel jne.
Enamus meist said täna endale ka toanaabri. Minu ROOMY (hellitusnimed toakaaslastele) on Guatemaalast adopteeritud tüdruk Carmen, kes nüüd elab juba aastaid Taanis. Lühikest kasvu ja erialana valis ka tema rythmic gymnastic´u.

Kokku on meid siin 130, neit 28 on internatsionaalid ja õpetajaid on üle 20. Enamus elab neist kooli territooriumil, kes oma majas, kes koolis eraldi nö korterites. Väga äge süsteem on see. Õpetajaid on koolis pidevalt ja paljudel neist on pisikesed põnnid, kes mööda kooli ringi roomavad või tuterdavad- ülinuntsikudJ Noorim on 4 päevane!!!

Kõik tänaseks, uni kutsub!
Tehke trenni:)
K

Ps. Pildid: vaade ühele ühikatiivale ja söögisaal.
Rohkem infot ja pilte kooli kohta: http://www.ollerup.dk/
Videod koolis õpitavast: http://www.youtube.com/ ja otsingusse Ollerup

Kommentaare ei ole: