kolmapäev, 27. august 2008

Veeeeeel palju ronimistJ Täna läksime seiklusparki ronima. See on eelmiste õpilaste poolt tehtud ja kätkeb endas nii maapealset kui ka puulatvades kulgevat rada. Valisin selle kõrge variandi ja suundusin rajale teisena. Rippsild polnud midagi jubedat, sealt köiega laskumine autokummidele oli ikka väga hirmus. Edasi köiebaleriin, köiel enda edasi tõmbamine kõhuli või rippes, veel köitel kõndi, linguga laskumine, köieredelil ronimine ja viimaks hüpe 2m kaugusel olevale köisvõrgule. Kui õpetajat seal all poleks olnud, siis ma poleks hüpanud aga hetkel polnud tagasiteed ja ma hüppasin tühjusesse ja tõesti sain võrgu kätte! Need rõõmuhõisked olid megaägedad!!! Samas ma ei väsi kiitmast meie õpetajat, ta on niiii hooliv, abistav ning mis peamine JUGUSTAV!

Täna sain ka elamisloale jaatava vastuse, pean nüüd veel linna kobima ja sinna mingid allkirjad võtma.

Eile oli meil väga vahva koogi/tee ja lauluõhtu. Muusikaõpetajat polnud, seega saatsis meid klaveril üks kaasõpilane nende lauludega, mida ta mängida oskas ja üks meist, Mariano, julges kitarri kätte võtta ja meid saata. Laulmine tõesti ühendab! Eilse koogi retsepti katsun välja nuuskida ja kodus küpsetan seda HÄSTI PALJU!!!
Homme hommikul saan olla see õnnelik, kes 6.50 koolikoristusega alustab ja seda 2 nädalat iga jumala hommik teebJ Küllap harjun ka sellega.

Poisid käisid suure kambaga eile Svendborgis, et end täis juua. Nad olid löödud Anthoni pärast ja siis läksid ning jõid end veelkord täis. Osad neist pole veel kaineks saanud, kuid püüavad tundides hakkama saada, siis ei oota neid karistus.

Päikest!
Ps. Pildid on eelmise nädala reedesest ühistrennist!

Kommentaare ei ole: