pühapäev, 15. aprill 2007

Kata uni oli täna hommikul täitsa magus:), aga akna taga särav päike meelitas mind pool uniselt juba õue. Täna siis taaskordne retk Korkeasaari loomaaeda, kus eelmisel korral tohutu pakase ja ajanaapuse tõttu olek lühidaks jäi.

Lunastasin 3 eurose pileti ja kajakate kisa saatel marssisin vapralt üle loomaaia saarele viiva silla. Loomad, aga oleks justkui streigi korraldanud olles peidus või magades külastajatele varjuliselt põõsaste all. Selle peale ütles üks eesti kutt hästi: „ Milliseid loomi sa ikka 5 euro eest näha tahad, isegi õlu on kallim kui päev loomaaias!?!?!” Vahel on hea olla märkamatta ja teadmatta. Itsitada või muiata, kõigest aru saada, aga mitte välja teha... aga jah, enamus aedikuid olid kahjuks tühjadL. Käisin veel teisel saarel, kus aastani 2004 oli toiminud meremuuseum. Eksponaate seal eriti enam polnud, aga majakaid, ankruid, kila-kola ja huvitava arhidektuuriga maju küll.

Pehme jäätis jäi täna taas söömata, sest see oli kioskist otsa lõppenud. Tallinna loomaaed on minu arvates lahedam ja huvitavam, nii et minge sinna!!!

Katerina ja Eftichia loksuvad laevaga hetkel Rootsi poole, nii et saan veidi ise perenaine olla ja puhast elamist nautida. Selle rookimiseks kulus küll omajagu aega, aga lõpptulemus oli seda väärt.

Roosade põskedega Luusi

Kommentaare ei ole: