neljapäev, 12. aprill 2007

Miks meile meie koolis ei õpetata tööfüsioteraapiat?!?!?!? Tänane loeng sellest oli ülihuvitav ja innustav, tahan rohkem!
Skeletilihasüsteemi füsioteraapias uurisime-puurisime sakroilikaal-liigest, kui õpetaja ütles: „ Farkut pois!” siis koorisid kõik teksad jalast ja seisid klassis rivis aluspükste väel. Võibolla on neid hoiatatud selleks, meid mitte, mina jätsin targu püksid jalga, sest minu pesu on palju napim kui nende oma.

Aunega said paberile pandud veel viimased teod ja kokku lepitud VIIMANE HINDAMISE tuutoritund. On ju imelik, et 3 kuud ongi möödas... Proovisime siin tehtud kooskõlatatult paberile panna, et sellele siis amtlik käik anda:)

Peale kooli otsisin üles kaljukiriku ja turnisin lahmakatel kividel, käisin postimajas, turisimipunktis matrejale palumas ja Rastila merelõhnalises lahesopis jalutamas. Lasksin tuulel oma juukseid sasida ja päiksel põski paistada, tolmul papusid määrida, lainetel kõrvadele laulda ja sillerdaval merel silmadele ilu pakkuda. Meri on minu lahutamutu kaaslane;)

Merelaps Kadri

Kommentaare ei ole: