neljapäev, 8. märts 2007




Kata on tubli olnud! Kata on pisut pusinud lõputööd kirjutada ja siis on ta veel soome keele grammatikast oma kangusega läbi närida püüdnud ja prkatikal on Kata ka käinud. Mis te veel lapsest tahate??? Tädi Silvi kook ja lihapirukad peaks olema auga ära teenitud:) Seda annab korraldada, ma arvan.

Koheva sabaga oravake lidus täna hommikul üle kihava autotee. Ma ei tea, mis tal silme ees oli, sugutung või surmahirm aga niiii kiiresti vudis, et minu pöidlad olid sekundimurdosaga pihus, et ta autorataste alla ei jääks. Pääses see pisike kullake, ronis siis puu otsa ja puuris mind oma tillukeste silmakestega! Kes nüüd arvab, et ma ehtsas loomaaias elan, eksib, aga ilus on siin küll!! Eriti veel nüüd, kui päike oma soojade kiirtega päiksepoolsed mäenõlvad lumekattest vabastanud on ja esimesed rohelised rohulibled nähtavale ilmuvad. Lumikellukesi on siin veel vara otsida aga küllap ka see aeg saabub:)


Praktikal läheb hästi. Täna saime taas täitsa omapäi tegutseda ja suht rahvusvahelisele seltskonnale rühmatundi anda. Keel läks vahepeal pisut sõlme, kuid enamus meie patsiente on nii mõistvad ja heatahtlikud, et vaid naeravad ja naeratavad keelevääratuste peale. Ja kuna igas sadamas ja linnas on vähemalt üks eestlane, siis täna leidime ta üles ja puhusime ilusat eesti keelt. Tädi oli niiiiiii õnnelik! Kui vähe on õnneks vaja...
Tunni lõpus saime taas kiita ja rahuloelvate nägude nägemine on parim tasu nähtud vaeva eest!!!

Mõned vahvad eesti poisid tegid mu naistepäeva ilusaks. Soomes kahjuks naistepäeva tähistamise komme levinud pole ja lilledest rääkimata ei tule ka see lihtne lause neil üle huulte... Paraku!

Seega kuulen vaid teiste pajatusi lilledest ja kaetud õhtusöögilaudadest...

Tänaseks aitab küll!
Kaunist naistepäev õhtut!!!
Luusi

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Jah, ilmselt nii see on