esmaspäev, 19. märts 2007

Nädalavahetused lähevad alati kiiresti, eriti need ülitoredad... Olengi tagasi oma ühikas, toidumoon on kappidesse peidetud ja Eftihia/Katerinaga reisimuljeid vahetatud (nad käisid Lapimaal). Nende pajatusi elus esmakordest suusatamisest ja lumelinna nägemisest oli armas kuulata:)
Soomes on taas lumi maas ja merel oli suisa torm, lained kallutasid laeva ühele ja teisele poole. Minul oli ok, aga enamusel reisijatel mitte. Mida kõike ei anna saarlase taust:)

Kodus ei jõudnud pooligi asju teha, mida tahtsin. Küll aga sai emme tehtud liha pugitud ja arstiseriaale vaadata, miniteatri päevadel käidud, lihtsalt linnas ringi sõidetud, poodides käidud, siidrit joodud ja Divas pidutsetud. Peo järgne hommik oli muidugi unine, aga mis siis. Päeva peale saime kargud ikka alla ja isegi fotograafi juures perepilt tehtud. Õhtul lendasid kõik lapsed uuesti pesast välja, jättes endast maha koristamisrõõmu...

Praamile pääsemine oli õnnelik juhus. Ei juhtu just sageli, et järjekorras viies auto oma väiksuse tõttu just viimase koha praamil omandab ja osavkäpp Tarmo auto sinna ära ka mahutab. Üle istmete ronimine autost välja pääsuks on seal juures käkitegu, rõõmuhõisked panid aga ka laevameeskonna muigama. Rämpstoidu söömine praamil on lausa kohustuslik-uuh! Saaremurraku kuulamine paitab körvu!!!:)

Pühapäeva õhtuses Tallinnas vaatasin üle Tii/Andri ja Allari elamise. Allaril aitasin kaardinad akna ette riputada, hubasemaks muutus elamine kohe. Tüdrukutest sõbrad on kasulikud!!!! Kopli liinidel käisime ka ringi rallimas, kõige jubedam koht see polnudki.
Hiljem külmas korteris pugesin filmi ajaks küll hästi kaissu, et soojem oleks, aga lõpuks vandusin ikka külmale alla ja ronisin korrus kõrgemale puhuri poolt soojendatavasse tuppa kahe teki alla sooja. Und ei tulnud kaua, liiga palju mõtteid...
Hommikul oli see-eest und liigagi palju. Kaisust sundisin end välja ronima alles 13.56 ja hakkasin siis suppi keetma, et enne reisi veel kötu täis saada.
Kallistuste tagavara on mõneks ajaks olemas ja loodan, et tuju püsib ka üleval. Mis siis muud kui uuesti praksidesse!

Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada. (E.H. Land)

Kommentaare ei ole: