esmaspäev, 19. veebruar 2007

Kas teate, et päike tõuseb siin juba pisut enne kaheksat hommikul?!?!?! Mulle see meeldib, palju kergem on end teki alt uuele päevale näidata... Ja koolist tulles saab ka veel killukest päevavalgust nautida. Ootan juba kevadet-päriselt! Päikselised päevad, nagu täna, on minu energia allikaiks.
Aune (meie vastutav õppejõud) oli tänaseks Taanist tagasi jõudnud, haiguse seljatanud ja taaskordselt rõõmsameelne ja jutuhoos. Leppisime pikema kokkusaamise kolmapäevaks, et edasisi praksiplaane arutada...

Lõõgastustunnis tegime täna üksteisele pallimassaazi. Oi kui mõnna oli!!! Selleks heitis üks end matile ja teise käsutuses olid erinevas suuruses pallid alustades suurtest teraapiapallidest ning lõpetatdes pisikeste stressipallikestega. Siku ütles peale oma korda, et tema lihased tänavad mindJ Jesss!!! Aga jah, see oli tõesti mõnna lõõgastusviis.

Õhtul olen nüüd 3 masinat pesu pesnud ja üsna pea ootab mind sokolaadikook... Selleks pean siiski kõrval majja lippama.
Kateriinale ja Eftichiale peaks täna üks Kreeka poiss külla tulema, Georgeo, ma sain temaga laupäeval tuttavaks ja sokutasin nad kokku... tubli tüdruk Kata!!!
Niisiis, veel kiired õppimisminutid ning teenitud autasu ootabJ

Päike on vahva!
Kata

Kommentaare ei ole: