esmaspäev, 12. veebruar 2007

Täna mõned kiired tähelepanekud

1.Päeval peab Kata õues jalutamas käima, sest vastasel juhul ei jää ta õhtul teki alla ronides kohe magama.
2.Võõrast teed ei tasu vastu ööd juua, see võib koffeiini seisaldada, mida Kata on harjunud O L E M A T U S koguses tarbima.
3.Ka esmaspäevased hommikud võivad ilusad olla... Selleks on vaja vaid aknast piiluvaid päikesekiiri ning öösel saabunud üliarmast SMS-i , mis hommikul mobla äratuskella kinni lajatades avastatakse.
4.Soome ühistransport toimib suurepäraselt kui sa seda tipptunnil kasutama ei ole sunnitud!
5.Siinses raamatukogus on palju häid raamatuid, kuid ikkagi mitte neid, mida minul oma bakatöö kirjutamiseks vaja läheb:(
6.Üks mu uus korterikaaslane suitsetab. Palusin tal viisakalt seda väljas teha.
7.STADIAS ei ole värviline paber õppematerjalina defitsiit. Kõrvaloleval pildil on osa suure saali põrandast nendega juba kaetud ja me lisasime neid peale
kahvitaukot veelgi. See on muide üks meie koolis suurtest saalidest, aga tema viga on külmusL
8.N A E R T E R A A P I A on üks parimaid võimalusi külmust peletada. Pidime end täna tunni lõpus sellesse suurde ruumi asetama nii, et kõigi pea oli kellegi kõhul, seega moodustus ligi kolmekümnest üliõpilasest ussi moodi põrandal väänlev itsitav kogum. Kui esimene naerma hakkas, siis oli vaikus sunnitud taanduma. Me naersime minuteid jutti, mul olid lõpuks naerupisarad ka silmis. Sikul vedas eriti!!! Tema sai oma kõhule ühe meie kahe poisi peast. Tegelt see ei olnud just eriti kõhul--- KIHHHH!!! (Sry, Siku, ma ei saanud seda mainimata jätta:))
9.Teie prooviga ka seda naeruteraapiat, ma kinnitan , et mõjub!!!
10.Soomes on õhtune taevas lummavalt ilus. Kata lihtsalt pidi fotoka kotist üles otsima:P

Nüüd aga peab Kataluusi uurima/puurima
kirjastost koju tassitud telliseid (loe: füsioteraapia piibleid).
Tarkust tuleb taga nõuda!!!



Kommentaare ei ole: